Garage automobile Versatile Auto à St-jean sur richelieu en banlieue de montréal la haute performance et la passion est a votre service pour la peinture, le débosselage, la mécanique de haute performance, les exhaust custom et la corosserie de précision à partir de matériaux composites, en banlieu de montréal

Porsche 914 2.0

A few nice Porsche images I found:

Porsche 914 2.0
Porsche

Image by cotxe87.com
Porsche sempre havia volgut racionalitzar i escalonar el seu catàleg, i li feia falta incorporar nous models per evitar posar tot el futur comercial de la companyia en un mateix model.

Li interessava molt disposar d’un model de gamma bàsica i al 1970 presentà un model denominat 914 que estava construït conjuntament amb Volkswagen. De fet, formalment el 914 no és un Porsche sinó un Volkswagen-Porsche que és com formalment es denominà l’empresa que construïa el 914. Es per aquest motiu que no es posava l’escut Porsche en el capó d’aquest model (exceptuant el 914-6 que muntava un motor del 911 rebaixat de potència).

El concepte de disseny del 914 era molt interessant, i sovint es diu que superior al del 911, per això Porsche es preocupà molt de que el rang de motors disponibles per aquest model “bàsic” no superés mai al 911, del contrari es podria veure superat en un circuit o en una carretera de muntanya.

El punt forts del vehicle són la seva agilitat en el pas per corba i el seu punt dèbil la qualitat de construcció. Tot i així, al 1970, un 914-6 GT preparat per Porsche, guanyà a Le Mans a la categoria de 2000cc.

Imatge publicada a: "Auto Retro 08 – Porsche creà el 911 per enamorar-nos"

Porsche 911 Turbo in motion
Porsche

Image by Axion23
Porsche 911 Turbo in motion


Speak Your Mind

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE